Nieuws

HP verrast de gebruiker

Met de nieuwste serie calculators verbreedt HP haar horizon, en richt zich op een brede doelgroep die opzoek is naar design calculators die tevens vriendelijk in gebruik zijn. De HP Office Calc serie is geschikt voor frequent gebruik, thuis of op kantoor en is een lust voor het oog! De gebruiker zal de betrouwbare en accurate HP kwaliteit ervaren. De nieuwe Quick Calc serie kan daarentegen gezien worden als een multifunctionele gadget, voor snelle calculaties "on-the-go". HP biedt met deze aanvulling op het assortiment, krachtige rekenoplossingen voor elke werkplek en budget.

hp Quick Calc

HP Quick Calc

De compacte en stijlvolle HP Quick Calc is gemakkelijk in gebruik voor calculaties onderweg of waar dan ook. Het gestroomlijnde design en de horizontale vorm zorgt ervoor dat zelfs je calculator niet zal misstaan bij diverse gadgets van nu. Gezien zijn compacte formaat is deze calculator gemakkelijk mee te nemen in tas of koffer en zelfs te bevestigen aan een sleutelkoord. De magnetische achterzijde maakt deze calculator tot een leuke gadget waardoor zonder moeite de calculator tegen de koelkast, het memobord of enig ander metalen oppervlak bevestigd kan worden.

Uit jezelf, kies je favoriete kleur!

Het wordt tijd om ook je calculator aan te passen aan je outfits en andere gadgets, kies jouw favoriete kleur! De HP Quick Calc is te verkrijgen in verschillende moderne metallic kleuren als; groen, roze, zilver en brons. Om deze multifunctionele calculator nergens te missen is deze ook te verkrijgen in een handige 3-stuks verpakking.

HP Office Calc

hp Office Calc

Office Calc 100

Een geschikte oplossing voor snelle rekenbehoeften. Deze calculator is voorzien van de meest voorkomende rekenfuncties voor commerciëe en zakelijke berekeningen. Met zijn grote 10-cijferige display zijn de antwoorden gemakkelijk af te lezen. U zult het modieuze ontwerp en het efficiënte energiegebruik waarderen.

Office Calc 200

Deze desktop calculator is de grote versie van de Office Calc 100 en levert dezelfde kwaliteiten en vaardigheden. Vanzelfsprekend is de display op het formaat van de calculator aangepast. De Office Calc 200 is voorzien van een duidelijk 14-cijferig display. Deze calculator beschikt over de functies die nodig zijn voor snelle berekeningen op kantoor of aan de verkoopbalie.

Print Calc 100

In tegenstelling tot de twee andere calculators in deze serie doet de Print Calc 100 wat zijn naam impliceert, hij print. Dit biedt de mogelijkheid tot het printen van ontvangst­bewijzen of berekeningen voor documentatie. Deze is calculator beschikt over de meest voorkomende zakelijke rekenfuncties en heeft een duidelijk 12-cijferig display.